Workshop Rughygiëne

Deze hectische tijd vraagt zowel van zorgpersoneel als thuiswerkers veel inzet. Het harde werken en voor velen ononderbroken zitten kan rugklachten tot gevolg hebben.

Om in te kunnen spelen op deze lichamelijke problemen is de workshop Rughygiëne ontwikkeld. In de workshop wordt kennis aangedragen over het werkingsmechanisme van de rug en de oorzaken van rugklachten. Hiernaast worden praktische tips aangereikt voor het aanpassen van dagelijkse handelingen om je rug zo min mogelijk te belasten. Het doel van de workshop vormt het bieden van ondersteuning, zodat iedereen optimaal inzetbaar blijft.

Wil jij deze workshop volgen? Klik dan op onderstaande link. Deze brengt je direct naar het Youtube kanaal waar je de workshop kunt bekijken. Heb je niet lang de tijd? Geen probleem! De workshop is in 6 delen opgenomen, die apart te bekijken zijn. Vanaf 3 juni verschijnt om de twee weken een nieuw deel.

Klik hier om naar het Amarant in beweging Youtube kanaal te gaan (abonneer je hier op het kanaal).  

Mochten er nog vragen zijn, mail dan naar m.dieteren@student.fontys.nl

Aanbod Amarant in Beweging

Workshop Rughygiëne

Workshop Rughygiëne Deze hectische tijd vraagt zowel van zorgpersoneel als thuiswerkers veel inzet. Het harde werken en voor velen ononderbroken zitten kan rugklachten tot gevolg

Lees verder »

Contactgegevens