Coaching Zitgedrag

De interventie coaching zitgedrag is een individuele coaching via MS-teams, bestaande uit 4 sessies van ieder 15 à 20 minuten. Hierbij is het doel het zitgedrag in kaart te brengen en tips en mogelijkheden aan te reiken om dit te leren onderbreken.

 

Tijdens het eerste gesprek vindt kennismaking en toelichting van de inhoud plaats. In het tweede gesprek wordt gekeken naar het zitgedrag van de voorgaande week en de manieren waarop is geprobeerd deze te verminderen. Hierna worden in het derde gesprek doelen besproken en eventueel bijgesteld. Tijdens het afsluitingsgesprek wordt teruggeblikt op de veranderingen in het zitgedrag en worden doelen opgesteld om de aankomende tijd zelf vooruit te kunnen.  

 

De interventie levert een productievere manier van thuiswerken op. Daarnaast krijg je inzicht in je eigen zitgedrag en worden samen doelen opgesteld om zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. De tips die je meekrijgt kunnen in de toekomst ook op kantoor worden ingezet.

 

Inschrijven kan via  dit inschrijfformulier. Na de inschrijving nemen we contact met je op om een eerste sessie in te plannen.

Aanbod Amarant in Beweging

Workshop Rughygiëne

Workshop Rughygiëne Deze hectische tijd vraagt zowel van zorgpersoneel als thuiswerkers veel inzet. Het harde werken en voor velen ononderbroken zitten kan rugklachten tot gevolg

Lees verder »

Contactgegevens