Doe jij mee aan de Werkplezier Tour in de Week van het Werkplezier (27-31 januari)?

Vind jij het leuk om eens op een andere locatie van Amarant binnen te kijken? Ben je een beetje sportief aangelegd? En vind je het leuk om ‘zomaar’ collega’s blij te maken? Dan nodigen we je uit om een dagdeel mee te fietsen met de Werkplezier Tour die plaatsvindt in de Week van het Werkplezier van 27 tot en met 31 januari. Lees hieronder meer over de Tour.

Wat houdt de tour in?

Van maandag tot en met vrijdag fietsen teams van twee medewerkers een etappe. Jij fietst dus samen met een collega een bepaalde route naar verschillende locaties van Amarant en brengt teams een gezonde (en lekkere) snack èn een persoonlijke wens. De andere teams doen hetzelfde voor andere locaties. We proberen zoveel mogelijk locaties te bezoeken!

Lijkt me leuk, ik ben alleen niet zo sportief…

Geen zorgen! We voorzien elk team van e-bikes die het allemaal wat makkelijker maken.

Ja, ik wil meedoen!

Leuk! Je kunt meedoen als je in de week van 27 t/m 31 januari een dag/dagdeel of meerdere dagen/dagdelen beschikbaar bent. Opgeven kan bij Martijn Lunenborg (programmamanager Werkplezier en Duurzame Inzetbaarheid) via 06-25717786 of martijn.lunenborg@amarant.nl.

De Arbo catalogus

De Arbo catalogus is speciaal ontwikkeld voor werknemers die werkzaam zijn in de GHZ. De inhoud van deze Arbo catalogus is specifiek afgestemd op de zeer diverse werksituaties zoals deze in de gehandicaptenzorg voorkomen.

Contactgegevens