“Cliënten zijn erbij gebaat dat het goed met je gaat”

De Amarant Groep zet in op de aanwezigheid en inzetbaarheid van alle medewerkers en vindt het belangrijk om een moderne, aantrekkelijke werkgever te zijn. Vandaar dat we overstappen naar een digitale manier van ziek/hersteld melden in Youforce. Je bent al gewend om je digitale salarisstroken, je declaraties reiskosten of andere zaken zoals het aanvragen van het ouderschapsverlof in Youforce te regelen. Per 1 februari 2018 registreer je ook zelf je verzuimmelding of een (gedeeltelijke) hersteldmelding in Youforce.

Afspraken rondom ziek/hersteld melden

Wat blijft hetzelfde?
Je neemt telefonisch contact op met je team en je leidinggevende zodra je ziek bent.

Wat verandert er?
Je registreert zelf je verzuimmelding of (gedeeltelijke) hersteldmelding in Youforce.

Instructiefilmpje ziekmelding

Instructiefilmpje gedeeltelijke hersteldmelding

Hoe doe ik dat?
Je logt in vanaf iedere computer, tablet of smartphone met een internetverbinding op http://login.youforce.biz en voert je persoonlijke inloggegevens in. Vervolgens ga je in Self Service naar het tabblad “Ziek/hersteld” en selecteer je de tegel “een nieuwe verzuimmelding” of “een (gedeeltelijke) hersteldmelding”. Vul de benodigde gegevens in, selecteer “verder” en vervolgens “verzenden”.

Afspraken rondom zwangerschapsverlof

Wat blijft hetzelfde?
Je maakt samen met je leidinggevende afspraken over zwangerschapsverlof.

Wat verandert er?
Je registreert zelf je aanvraag van het zwangerschapsverlof, de feitelijke bevallingsdatum en de einddatum van het zwangerschapsverlof in Youforce.

Hoe doe ik dat?
Je logt in vanaf iedere computer, tablet of smartphone met een internetverbinding op http://login.youforce.biz en voert je persoonlijke inloggegevens in. Vervolgens ga je in Self Service naar het tabblad “Zwanger” en selecteer je de tegel “aanvraag zw-verlof”, “doorgeven bevallingsdatum” of “einddatum zw-verlof”. Vul de benodigde gegevens in, selecteer “verder” en vervolgens “verzenden”.

Hulp nodig?
Kijk voor meer informatie op het Intranet voor een instructiefilmpje of een instructiekaart en de folder “Verlofvormen”.


Kom je er niet uit?
Neem contact op met de afdeling P&O via personeelsadministratie@amarantgroep.nl of telefonisch via 088- 611 11 11 of met de medewerker P&O van jouw divisie. Zij helpen je graag verder.

Er is ook een inloopmogelijkheid bij P&O-medewerkers op:
Maandag 5 februari
Tijd: 9.30 – 11.30 uur en 13.30 – 15.30 uur
Locatie: Rijsbergen, Vergaderkamer 3 (1e verdieping)

Donderdag 8 februari

Tijd: 9.30 – 11.30 uur en 13.30 – 15.30  uur
Locatie: ’t Hooge Veer, ruimte 0.66

Dinsdag 20 februari
Tijd: 09.30 – 11.30 uur en 13.30 – 15.30 uur
Locatie: Torenplein, keet Pronto 2

Woensdag 21 februari
Tijd: 09.30 – 11.30 uur en 13.30 – 15.30 uur
Locatie: Leuvenaarstraat ruimte 1.24 + 2 parkeerplaatsen gereserveerd