Om stil te staan bij de gezondheid, betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling van alle medewerkers van de Amarant Groep sluiten we dit jaar weer aan bij de landelijke Week van de Werkstress. Die is van 13 tot en met 17 november 2017. Tijdens deze week organiseren we allerlei activiteiten die helpen om jouw veerkracht te vergroten. En je krijgt van de Amarant Groep een gratis mini-workshop of activiteit cadeau! In dit bericht lees je er alles over.

Wat is er te doen? Klik hier voor het programma met activiteiten voor de hele week. Je hoeft je voor de meeste activiteiten niet aan te melden, je gaat gewoon naar de opgegeven locatie. Voor het mountainbiken mag je je wel aanmelden (via e-mail naar de contactpersonen) en voor een werkplekonderzoek mail je naar d.v.gurp@amarantgroep.nl.

Veerkrachtvoucher Met de ‘Veerkrachtvoucher’ die je deze week in jouw e-mail ontvangt, schrijf je je bij de Amarant Academie in voor een gratis mini-workshop of activiteit die je helpt om je veerkracht te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan een workshop soundfulness, lachyoga, ‘begrenzen en genieten als mantelzorger’, voedingsadvies, timemanagement, hartcoherentie, ‘check je loopbaan: jobcrafting’, aqua-bootcamp, ‘laat stress geen burn-out worden’, mindfulness of een stoelmassage. De voucher is lang geldig: tot en met juni 2018.
Inschrijven kan vanaf vandaag, ga daarvoor naar Academie Portaal en schrijf jezelf in. Gebruik je personeelsnummer om je in te schrijven. Vermeld onder referentiecode jouw personeelsnummer.
We laten tijdens de Week van de Werkstress weer van ons horen. Geef jij je ondertussen vast op voor een gratis mini-workshop of activiteit? Geniet ervan!

Namens de werkgroep Week van de Werkstress, Ellen Offinga Sigrid Kemp Jeroen Pijpers Jolanda Hoogeland Eveline Overbeek Donja van Gurp Marjolein Cloos